divendres, 30 d’octubre del 2009

Seminari: Divendres 23 Octubre.

Explicació de contes i exposicions de l'entorn sonor:

En l'última sessió del seminari, la Berta i la Sara van explicar-nos contes infantils.
Primerament la Berta va explicar-nos un conte bastant dinàmic el qual tractava d'animals de la selva, i en les presentacions de cada animal , anaven acompanyades de la seva cançó corresponent.
Pel que fa a l'explicació dels contes de la Sara, ella va explicar-nos dos contes anomenats '' els colors'' i l'altre ''la samarreta d'en Max''.
El primer, tractava d'ensenyar als infants el color resultant que sortia després de fusionar dos colors diferents. Això o presentava mitjançant el fill que tenien dos colors com per exemple el blau i el groc, que el seu fill era el verd.
El segon conte l'enfocaven al món dels conills, que això és important perquè si els personatges adopten formes d'animals ajuden a motivar i a potenciar l'atenció dels infants. En fi, aquest conte tracta d'un conill, anomenat Max, que es perd en un centre comercial i li passen una sèrie de fets que crec que són una mica incoherents per a nens de segons quines edats.
Pel que fa a l'altra activitat de l'entorn sonor, va ser exposada per la Judith i la Berta. Que bàsicament tractava de presentar-nos els sons i sorolls que sentien i que mai es paraven a escoltar durant el trajecte a la facultat. Aquesta activitat va donar una sèrie de temes i qüestions de les que parlar i debatre.

Valoració:
Pel que fa a la meva valoració d'aquestes activitats, penso que explicar un conte davant de companys de la classe no suposa la mateixa motivació, predisposició i seguretat que davant dels infants.
I pel que fa a l'activitat de l'entorn sonor, crec que és una activitat pràctica important perquè ens ajuda a adonar-nos de la gran varietat de sons i contaminació acústica que forma part del nostre món i moltes vegades no en som suficientment conscients.

Frase sobre la sessió:
Normalment sentim però no escoltem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada