dimecres, 11 de novembre del 2009

Microsoft Power Point:


En l’ultima classe de TIC, vam llegir-nos un bloc que es troba al blink en el que ens parla del Power Point, més concretament del seu us en el àmbit de l’educació , de les seves prestacions i dels seus avantatges i desavantatges.

Microsoft Power Point és un programa de presentació amb textos esquematitzats, fàcils d’entendre, animacions en imatges o textos, etc. Aquest programa ens permet fer les presentacions més atractives, motivadores i que captin millor l’atenció dels que l’estan mirant. Però d’altra banda també serveix per a aclarir i organitzar les idees, per a guiar-se, per seguir un ordre, a la persona que presenta l’exposició.
Aquest programa anomenat Power Point, esta únicament format per diferents diapositives que s’uneixen i distribueixen la diferent informació, siguin imatges, videos, esquemes, apunts, etc...

Cal tenir una sèrie de punts en compte alhora de realitzar una bona presentació amb aquest programa informàtic:
- Posar poc text, només les idees.
– Adjuntar vídeos o entrevistes per dinamitzar i exemplificar la presentació.
– La lletra principalment ha de ser gran i entenedora.
– El que explica només utilitza les diapositives per guiar-se, és a dir, desenvolupa el tema a partir de les paraules esquemàtiques del Power.
– Utilitzar imatges, colors, tipus de lletra, que captin el interès del que escolta, i que no perdin la seva atenció.

Finalment, puc afegir que és un programa molt utilitzat en la nostra societat ( més de 30 presentacions diàries es realitzen amb Microsoft Power Point ), però realment poc saben com fer una correcta presentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada