diumenge, 15 de novembre del 2009

Windows Movie Maker:

L’ultima sessió de TIC la vam dedicar bàsicament a repartir i organitzar tres petites tasques que tractaven de penjar el Power Point de la presentació del Garreta al nostre blog ( obrint un compte nou al Slideshare), fer amb parelles o grups reduïts un vídeo o Power de les excursions de la setmana blanca, i finalment fer un vídeo d’imatges amb el programa Windows Movie Maker.

Ens centrarem en explicar com hem fet el vídeo amb el programa Windows Movie Maker. En aquest vídeo, el qual no era res més que una pràctica del programa Movie Maker, tenia com a contingut l’escrit que havíem llegit dies enrere a la classe del Garreta, i aquest l’havíem de gravar amb l’Audacity, i posar una música de fons. Un cop gravat, el passàvem al Movie Maker i l’afegíem una sèrie de imatges que trobéssim relacionades amb la temàtica. Desprès, podíem afegir una sèrie d’efectes de vídeo i transicions de vídeo.

Un cop hem tingut el nostre vídeo acabat al nostre gust, hem reduït la capacitat d’aquest alhora de guardar-lo. Hem reduït aquesta capacitat tot reduint els píxels de les fotografies del vídeo, és a dir, que ha variat d’una capacitat inicial de 7,93 MB a 4,83 MB.

Resumidament ha sigut una practica fàcil però entretinguda, i per a mi ha estat útil i interessant ja que no tenia ni la més mínima idea de com es creaven aquests tipus de vídeo els quals sempre he tingut una certa curiositat. Crec que ens podrà servir per a crear presentacions a l’escola i per a crear presentacions en l’àmbit personal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada